23 DE ANI ÎN SERVICIUL PATRIMONIULUI ȘI COMUNITĂȚILOR DIN ROMÂNIA
Biserica din Urși este pregătită pentru următorul secol

Biserica din Urși este pregătită pentru următorul secol

ANUNŢĂM CU BUCURIE VICTORIA ÎN COLECTAREA BANILOR PENTRU FRESCA BISERICII DIN URŞI!

Am strâns 12.567 de euro din donaţii pe platforma franceză DARTAGNANS, depășind minimul de 12.000 de euro. În paralel, campania din România a adunat 4.300 de euro.

Punem capăt astfel celor 10 ani de muncă pentru salvarea atât a bisericii cât şi a splendidei ei fresce interioare şi exterioare. A fost o aventură tehnică și umană considerabilă pe care echipa Pro Patrimonio și toți voluntarii şi susţinătorii noştri au făcut-o în toți acești ani.

Biserica de lemn din Ursi, de dimensiuni mici, dar de mare interes istoric și artistic, vă mulțumeşte pentru că ați dat-o înapoi la viață !

Mulţumiri speciale companiei Holcim România, organizaţiilor Stoica şi Asociatii, Feeder, Fundația Cărturești şi Revista Zeppelin, precum şi prietenilor anonimi ai fundaţiei care au răspuns campaniei de conştientizare şi de strângere de fonduri pentru salvarea bisericii şi a splendidei ei fresce interioare şi exterioare.

Mulțumim tuturor, micilor donatori și celor mari, toți cei care s-au adunat în jurul acestui sanctuar modest de țară, a cărei comunitate va putea să o folosească din nou.

Biserica „Buna Vestire” vă așteaptă în vizită !

 

Ce poti face tu?

Newsletter Donează