Doneaza 20% din impozitul pe profit / venit datorat statului către proiectul de Educaţie pentru Patrimoniu al Fundaţiei Pro Patrimonio

Doneaza 20% din impozitul pe profit / venit datorat statului către proiectul de Educaţie pentru Patrimoniu al Fundaţiei Pro Patrimonio

Peste 50 de ateliere de educaţie ţinute pe parcursul anilor în comunităţile din preajma obiectivelor de patrimoniul pentru a căror restaurare, salvare şi integare în circuitul economic ne luptăm.

Sprijinul acesta ne poate ajuta să continuăm şi să venim în sprijinul copiilor cu mult mai multe materiale şi activităţi.

Sponsorizarile se pot deduce trimestrial (de exemplu, sponsorizarile efectuate pana la 30 martie pot fi deduse, in limitele precizate mai sus, din impozitul de plata la 25 aprilie) sau anual (sponsorizarile efectuate în cursul unui an fiscal vor fi deduse, in limitele legale, din impozitul final de plata pana la 25 martie a anului urmator).

Este important de reținut că odată ieșit din trimestru, sponsorizarea se pierde, adică impozitul merge integral către bugetul de stat, din acest motiv este esențial ca acest contract să fie semnat în intervalul calendaristic al trimestrului.

Fundaţia Pro patrimonio este înscrisă în Registrul Entităților/unităților de cult sub nr. 4617/B/2006, cod înregistrare fiscală 13212145.

Contract redirecționare 20% din impozitul pe profit FPP

Contract sponsorizare Fundatia Pro Patrimonio

Ce poti face tu?

Newsletter Donează