23 DE ANI ÎN SERVICIUL PATRIMONIULUI ȘI COMUNITĂȚILOR DIN ROMÂNIA

Devino membru

Membrii Pro Patrimonio

Deveniți membru al Fundației Pro Patrimonio, sprijinind activ acţiunile de salvare, conservare și reabilitare a patrimoniului construit din România! 

Susțineți activitățile esențiale ale fundației prin plata anuală a taxei minimale  care va acoperi perioada  1 Ianuarie – 31 decembrie 2024.

  • membru individual 300 lei / 60 EUR
  • familie membră 500 lei / 100 EUR 

Familie: doi adulți (cu vârsta peste 18 ani) care locuiesc la aceeași adresă și copiii sau nepoții lor (17 sau mai puțin). Copiii sub 5 ani sunt nu platesc.

Devenind unul dintre membrii cotizanți ai Fundației Pro Patrimonio, puteți beneficia, printre altele, de vizitarea gratuită a monumentelor istorice aflate în proprietatea Fundației, cazare cu 30% discount și acces la publicațiile fundației cu o reducere de 50%.

Vă rugăm ca în cazul plăţii prin ordin bancar să ne trimiteţi un email pe adresa propatrimonio.romania@gmail.com cu numele dumneavoastră şi adresa de mail de contact pentru a vă putea mulţumi şi ţine la curent cu activităţile noastre.

Regulamentul pentru membrii Fundației Pro Patrimonio poate fi consultat aici.

 

Deasemenea, aveţi o ocazie unică prin care beneficiaţi de drepturi egale şi gratuite  în întreaga reţea  International National Trusts Organisation Places beneficiind de tariful nostru redus de membru Pro Patrimonio.

Orice membru cotizant român va plăti mult mai puțin pentru privilegiile de acces în reţeaua INTO Places în comparaţie cu membrii din Marea Britanie, Italia, Canada etc. Un membru solicitant Pro Patrimonio român se califică automat pe el / ea sau întreaga familie (în anumite locaţii) pentru drepturi de acces complet gratuite sau, în cazuri rare, la reduceri semnificative la proprietăți. Doar în Marea Britanie, de exemplu, National Trust deține aproape 250.000 de hectare de teren, 780 de mile de coastă, peste 200 de case istorice, 41 de castele și capele, 47 de monumente și mori industriale, locuri de fabrici și mine, 9 faruri, 56 de sate, 39 de case publice și 25 de hambare medievale.

 

O

Ce poti face tu?

Newsletter Donează