23 DE ANI ÎN SERVICIUL PATRIMONIULUI ȘI COMUNITĂȚILOR DIN ROMÂNIA
Scrisoare de mulțumire

Scrisoare de mulțumire

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Fundatia Pro Patrimonio este recunoscătoare și îi mulțumește firmei EXPODOM pentru donația generoasă și deosebit de utilă!

Cortul pliabil donat de către dvs. va fi folosit pentru atelierele și evenimentele educaționale de patrimoniu dedicate copiilor și comunităților unde Fundația activează, precum și în activitatile exterioare pe care le avem legate de restaurarea clădirilor de care ne ocupăm. Din ofertă am optat pentru pavilionul de grădină 3X6 m din oțel, acesta răspunzând cel mai bine nevoilor noastre.

Vă mulțumim că alegeți prin această donație să susțineți salvarea, restaurarea și activarea patrimoniului din România!

Cu deosebită considerație,
Șerban Sturdza
Președinte Consiliu Director Fundația Pro Patrimonio[/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” images=”2430,2431,2432″ layout=”3″ gallery_style=”1″ load_in_animation=”none”][/vc_column][/vc_row]

Ce poti face tu?

Newsletter Donează