23 DE ANI ÎN SERVICIUL PATRIMONIULUI ȘI COMUNITĂȚILOR DIN ROMÂNIA
Lansare manual de muzică „Introducere în ABC-ul muzical. Ghid pentru profesori și părinți”

Lansare manual de muzică „Introducere în ABC-ul muzical. Ghid pentru profesori și părinți”

La 4 martie 2022, în cadrul unui webinar online, am lansat manualul de muzică “Introducere în ABC-ul muzical. Ghid pentru profesori și părinți”, autor Diana Brătan produs inspirat de atmosfera, proiectele şi nevoile copiilor din comunităţile din jurul Casei George Enescu de la Mihăileni.

Participarea profesorilor de muzică şi a unor părinţi  a fost cadrul în care autoarea Diana Brătan – profesor de pian și de educație muzicală, Paula Gavriluţă – profesor de muzică „Academia de Muzică şi Educaţie pentru Copii” de la Casa George Enescu din Mihăileni, Greta Gasser –  profesor de pian la Gasser Music Studio, Yorkshire Young Musicians și Manchester High School for Girls  şi Raluca Munteanu, director de programe Fundaţia Pro Patrimonio au prezentat funcţiunile manualului şi scopul şi realizările „Academiei de Muzică şi Educaţie pentru Copii” de la Mihăileni.

Manualul poate fi descărcat în format pdf din biblioteca de resurse gratuite a Fundaţiei Pro Patrimonio https://bit.ly/ABCmuzical

De asemenea, există un anumit număr de manuale tipărite care pot fi comandate pe adresa de mail propatrimonio.romania@gmail.com. Manualele sunt gratuite, plata taxei de curierat se face de către beneficiar. Trimiterile se fac în ordinea primirii cererilor, în limita numărului existent de manuale tipărite.

Publicaţia este un produs în cadrul mai larg  dezvoltat de către  „Academia de Muzică şi Educaţie pentru Copii”, program de educație muzicală, desfăşurat de Fundaţia Pro Patrimono în parteneriat cu UiPath Foundation.

Citeşte şi: „Introducere în ABC-ul muzical. Ghid pentru profesori și părinți”

Ce poti face tu?

Newsletter Donează