Colecția Honest Goods prezintă o familie de obiecte – marcă a locului de unde provin, ce pun împreună designul contemporan cu tradiția meșteșugului local. Aceasta conține serii de obiecte versatile prin care se subliniază procesul, experimental și relația designer-meșter.

Fără a impune un stil anume, proiectul respectă următoarele principii: funcționalitate în raport cu material locale, practica contemporană de folosire, multifuncționalitate și versatilitate (obiectele pot fi folosite în interior si exterior, în mediul rural si cel urban, în spațiul domestic si public), cu obiecte compacte, modulare, ergonomice. Colecția conține obiecte realizate în spiritul exploratoriu al Fundației Pro Patrimonio: utile și oneste în raport cu istoria și peisajul cultural din jurul Vilei Golescu, din Câmpulung Muscel.

Honest Goods mini este o colecție de obiecte educaționale concepute în urma experienței de lucru în comunitățile de copii din jurul Conacului Perticari-Davila, din Izvoru, a Conacului Neamțu din Olari și a Vilei Golescu din Câmpulung Muscel.Proiectul face trimiteri directe către patrimoniul construit, natural și meșteșugurile descoperite în comunitățile explorate de către echipa fundației și invită copiii să investigheze la rândul lor mediul în care ei înșiși trăiesc și să-și îmbogățească universul prin tehnici practice și jocuri creative